Wie we zijn
Vinivo is opgericht door Erwin Teunissen. Sinds 2005 werkzaam met wijn. Eerst in de horeca en vervolgens in de wijnimport branche. 
Door zijn ervaring in de horeca te combineren met het leveren aan de horeca kan hij zich makkelijk verplaatsen in de gedachte van de horecaondernemer. Zijn passie voor wijn en zijn ruime kennis en ervaring op verschillende gebieden hebben geleid tot de oprichting van Vinivo. Het motto van Vinivo luidt: "Wijnen van niveau". Vinivo werkt vanuit de visie dat de horeca recht heeft op kwalitatieve hoogstaande wijnen voor een eerlijke én aantrekkelijke prijs. Uitstekende service en kwaliteit staan hierbij centraal.

Een goede wijn hoeft immers niet duur te zijn.

Wat we doen
Vinivo levert voornamelijk richting horeca. Vinivo is meer dan alleen uw leverancier. Vinivo is een meedenkende partij. Zo kan er ingesprongen worden op seizoenen met tijdelijke seizoenkaarten of kunnen we samen een leuke wijn-spijs avond of wijnproeverij organiseren. Ook kijk ik graag mee naar mogelijke verbeteringen om het rendement te verhogen. Dit doe ik door eerst op een avond de werkwijze te evalueren. U krijgt van mij een evaluatierapport met positieve maar ook verbeterpunten. Daarna volgt een korte training van circa 90 minuten waarin de productkennis wordt vergroot evenals gastenbenadering en upselling. Kosteloos voor afnemers van Vinivo. 

 


 

Image

 

Vinivo

Veldkamp 52
3843 BJ Harderwijk
Holland

KVK 64912701

 

Tel : +31 (6) 3091 2777

E-mail : info@vinivo.eu 
website : www.vinivo.eu 

Proeverij De Zevende Hemel
Een uniek concept voor een gezellige avond.
Gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief