Assortiment

Waarom wij werken met fustwijnen

Tapcomfort
In één soepele en vlotte beweging schenkt u een glaasje wijn. Ons ergonomische systeem neemt u veel werk uit handen. Zo hoeft u geen tijd meer te besteden aan bijvoorbeeld het ontkurken, uitschenken en sluiten van een fles, wat u naast comfort aanzienlijk meer tijd oplevert!

Voordelig
U bespaart minimaal 25% ten opzichte van de inkoopprijs van schenkwijnen. De prijs, omgerekend per fles van 0,75 liter, komt neer op gemiddeld slechts € 2,80!

Veiligheid
Gebroken flessen en diefstal zijn verleden tijd!

Milieuvriendelijk
U bespaart het glasafval van 27 flessen en vermindert wijnverspilling. De gebruikte fusten worden door Vinivo bij de eerstvolgende levering kosteloos geretourneerd.

Stabiele kwaliteit
Constante koeling en geïsoleerde fusten dragen zorg voor een stabiele temperatuur, waardoor de wijn altijd een gelijke smaak heeft. In de fust is geen zuurstof aanwezig, maar stikstof. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Ruimtebewust
Een fust bevat de inhoud van 27 schenkwijnen, maar heeft een diameter van slechts 24 centimeter! De fusten zijn tevens stapelbaar.

Geen kurk
Afgebroken stukjes kurk en kurksmaak zijn uitgesloten.

Bonussysteem
Vinivo hanteert het “BONUS” systeem: bij afname boven de 30 fusten per kwartaal ontvangt u een bonuskorting van 5 euro per fust!
Image
Image

 

Vinivo

Veldkamp 52
3843 BJ Harderwijk
Holland

KVK 64912701

 

Tel : +31 (6) 3091 2777

E-mail : info@vinivo.eu 
website : www.vinivo.eu 

Proeverij De Zevende Hemel
Een uniek concept voor een gezellige avond.
Gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief